miercuri , noiembrie 29 2023
Breaking News

Cabinet Stomatologic Brasov

Cand este recomandata vizitarea unui cabinet stomatologic Brasov?

Dupa cum bine stim cu totii, foarte multe persoane evita sa treaca pragul unui cabinet stomatologic Brasov. Aceste persoane merg la dentist doar in momentul in care simt o durere insuportabila de dinti sau de masele.

In majoritatea cazurilor, aceste persoane nu merg la dentist deoarece simt o foarte mare teama de durere. Alte persoane nu se tem neaparat de durere, dar nu le place sa simta senzatii de disconfort.

In schimb, exista persoane care evita sa mearga la dentist din cauza costurilor. Datorita acestor motive, multi oameni evita sa mearga la dentist.

Vizitarea unui cabinet stomatologic Brasov: Motive intemeiate

Vizitarea unui cabinet stomatologic Brasov ar trebui sa fie o prioritate pentru fiecare persoana. Atat copiii cat si adultii ar trebui sa treaca pe la dentist de cel putin doua ori pe an, pentru controale de rutina.

Exista o multime de motive datorita carora, o vizita la dentist este recomandata de doua ori pe an. In continuare va prezentam cateva dintre cele mai evidente motive.

1. Detectarea cariilor in timp util

Primul si cel mai important motiv pentru a vizita un cabinet de stomatologie il reprezinta detectarea la timp a cariilor.

Cabinet Stomatologic BrasovAtunci cand acestea sunt depistate in stadiul incipient, pot fi tratate foarte repede, iar astfel nu afecteaza foarte mult dintii. In acest fel sunt mai mici costurile tratamentului.

Deci, acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru a merge periodic intr-un cabinet de stomatologie Brasov.

2. Gura mereu uscata

Acesta poate fi un simptom al unei probleme medicale sau un efect secundar al unui medicament. Oricum, gura uscata inseamna ca nu produceti suficienta saliva si asta poate duce la carii dentare.

Stomatologul va poate recomanda modalitati de a restabili umiditatea in gura, cum ar fi o pasta de dinti speciala sau o apa de gura sau medicamente pe baza de reteta.

3. Respiratie urat mirositoare persistenta

In primul rand, mentionam ca respiratia urat mirositoare poate face o persoana sa se simta inconfortabil in mediile sociale. Dar poate fi si un simptom al ceva grav, cum ar fi infectia, refluxul acid, bronsita cronica sau alte probleme de sanatate.

Stomatologul va poate ajuta sa identificati cauza respiratiei mirositoare si va poate ajuta sa o imbunatatiti. Daca va confruntati cu o astfel de problema, este recomandat sa mergeti cat mai repede posibil la cabinetul medicului stomatolog.

4. Dureri ale maxilarului

A auzi zgomote sau a simti durere la deschiderea sau inchiderea gurii (inclusiv atunci cand mestecati), sunt semne evidente ca ceva nu este in regula cu maxilarul.

Asta ar putea insemna un chist sau o tumoare sau ar putea fi un simptom al tulburarii articulatiei temporomandibulare (ATM). O vizita la cabinetul medicului dentist poate ajuta la rezolvarea misterului si la rezolvarea simptomelor.

5. Gura, gingiile sau limba prezinta rani, pete sau modificari ale texturii

Acestea pot fi cauzate de o simpla iritare sau pot fi semne ale unei infectii sau chiar probleme de sanatate mai grave, inclusiv cancerul oral. Vizitati-va medicul dentist daca aceste simptome persista o saptamana sau mai mult, sau par sa se raspandeasca.

6. Nu va place propriul zambet

Daca dintii lipsa, ciobiti, strambi sau patati va fac sa va ascundeti zambetul, medicul dentist va poate ajuta. Dintre solutiile precum tratamente de albire profesionala, fatete dentare sau bretele, dentistul are multe optiuni pentru a va oferi un zambet frumos.

Asadar, in cazul in care propriul zambet nu va mai multumeste, este recomandat sa mergeti la cabinetul acestuia pentru a va oferi cea mai buna solutie.

Iata asadar cateva motive datorita carora, este recomandat sa mergeti periodic intr-un cabinet stomatologic Brasov. Cu siguranta, veti avea doar beneficii daca ati face acest lucru.

Verifica si

Tonometrie Oculara

Tonometrie Oculara

Ce rol are o tonometrie oculara? In cazul in care medicul oftalmolog s-a recomandat sa …

Close