sâmbătă , mai 18 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Brasov Cu Laser

Avantaje epilare definitiva Brasov cu laser

Cand vine vorba despre epilare definitiva Brasov cu laser, aceasta este solutia perfecta pentru multe persoane. Este vorba despre acele persoane care isi doresc sa elimine firele de par crescute in diferite zone ale corpului.

Probabil va intrebati de ce aceasta solutie este perfecta. Sau, doriti sa stiti ce alte alternative exista in prezent. Pentru a afla cele mai bune raspunsuri va recomandam sa cititi articolul pana la final. Vom discuta despre aceasta procedura, despre avantajele sale cele mai importante, si nu numai.

Ce avantaje are procedura de epilare definitiva Brasov cu laser?

Procedura de epilare definitiva Brasov cu laser este de fapt un tratament corporal. Scopul acestuia este de a elimina firele de par nedorit, care au crescut in anumite zone ale corpului. De exemplu, multe persoane doresc sa elimine firele de par de la subrat (axile), din zona inghinala sau de pe spate.

Alte persoane isi doresc sa elimine firele de par de pe piept, de pe maini sau de pe picioare. Si parul de pe gat sau mustata barbatilor se poate elimina prin aceasta metoda deosebit de eficienta.

Epilare Definitiva Brasov Cu LaserSpunem despre aceasta procedura ca este deosebit de eficienta dat fiind faptul ca nu este dureroasa. De exemplu, epilarea cu ceara este o procedura care elimina firele de par dar care provoaca durere. Aici insa nu este cazul.

Apoi, zona tratata nu ramane absolut deloc iritata si nu exista reactii adverse, infectii sau alte probleme ale pielii. Nu la fel se poate spune despre epilarea cu ceara. Aceasta procedura nu doar ca provoaca durere dar lasa pielea iritata si rosie. Multe persoane simt durere sau senzatie de disconfort timp de mai multe zile in zona tratata.

Deci, in ceea ce priveste confortul, lucrurile sunt clare. Comparativ cu epilarea cu ceara, procedura de epilare definitiva Brasov cu laser este mult mai eficienta.

Epilare Definitiva Brasov Cu Laser

Apoi, sa nu uitam de durata rezultatelor. Acesta este un alt aspect foarte important care trebuie luat in considerare. De exemplu, epilarea cu ceara are rezultate de scurta durata. Persoanele care aleg aceasta metoda pentru eliminarea firelor de par, o folosesc in fiecare luna. Unele persoane se epileaza cu ceara odata pe luna. Altele se epileaza de doua sau chiar si de trei ori in fiecare luna.

In schimb, cei care aleg epilarea definitiva se bucura de rezultatele dorite pentru foarte mult timp. Acest tratament corporal are nevoie de mai multe sedinte pentru a fi finalizat in proportie de 100%. In functie de zona tratata pot fi necesare in jur de sase, opt, zece sau chiar doisprezece sedinte. Apoi, in fiecare an este necesara cate o sedinta (foarte rare sunt cazurile cand sunt necesare doua sedinte) de intretinere.

Toti cei care aleg acest tratament corporal si il duc la bun sfarsit, au parte de rezultate pur si simplu impresionante. De exemplu, rezultatele pot fi vizibile cel putin pana la cincisprezece ani. In unele cazuri, rezultatele epilarii definitive pot dura chiar si mai mult. Cei care aleg un asemenea tratament au pielea catifelata pentru foarte multi ani dupa cum se poate vedea.

Concluzie

Exista asadar multe motive pentru a alege procedura de epilare definitiva Brasov cu laser. In comparatie cu epilarea cu ceara, este un tratament corporal mult mai eficient. Are rezultate mult mai bune si cel mai important, nu provoaca nici durere si nici senzatia de disconfort.

Verifica si

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Procedura de epilare definitiva Brasov elimina parul pentru totdeauna? Stiati ca multe persoane se intreaba …

Close