miercuri , noiembrie 29 2023
Breaking News

Sheltere Modulare

Cand este nevoie de sheltere modulare?

In momentul in care vine vorba despre sheltere modulare, majoritatea persoanelor nu stiu ce sunt acestea. Pentru ca toata lumea sa fie la curent cu acest lucru, un shelter modular este de fapt o cladire care are structura modulara. Shelter inseamna adapost (cuvantul este din limba engleza).

Asadar, un shelter este de fapt o cladire care are rolul de adapost. Citind in continuare acest articol puteti descoperi informatii interesante despre aceste cladiri care au rolul de adapost. Si mai important, aflati multe informatii despre aceste cladiri cu structura modulara. Deci, aveti toate motivele din lume pentru a ramane alaturi de noi in urmatoarele doua – trei minute.

Nevoia de sheltere modulare

Nevoia de astfel de cladiri reprezinta cu siguranta motivul datorita caruia, shelterele sunt construite. De exemplu, in cazul unor inundatii sau alunecari de teren, locuintele oamenilor sunt distruse. Cand este vorba despre multe familii afectate de aceasta problema, singura solutie consta in adapostirea oamenilor. Si unde altundeva pot fi acestia cazati daca nu intr-o cladire care are rolul de adapost (cladire de tip shelter).

Sheltere ModulareMulte persoane singure sau care au ramas pe drumuri din diverse motive sunt de asemenea cazate in sheltere. Chiar si mamele abuzate sau copiii care nu au unde si cu cine sa locuiasca pot fi cazati in astfel de cladiri.

Shelterele modulare sunt foarte avantajoase din mai multe motive. Am decis sa va prezentam cateva dintre cele mai importante astfel de motive in randurile de mai jos.

Avantajele cladirilor modulare

Multe avantaje au fost, sunt si vor fi asociate cu aceste sheltere modulare. Asadar, vi le prezentam pe cele mai importante in randurile urmatoare.

Fara doar si poate, costul de achizitie sau costul construirii unei astfel de cladiri reprezinta primul si cel mai important avantaj. Administratiile locale, ONG-urile sau chiar si diverse asociatii pot achizitiona sau construi astfel de cladiri.

Preturile mici insa nu sunt intotdeauna asociate cu calitatea slaba a lucrarilor sau a materialelor. In cazul de fata se folosesc doar materiale de cea mai buna calitate pentru a construi astfel de cladiri. Si cu toate acestea, pretul este mult mai mic in comparatie cu costul construirii unei cladiri similare, dar cu zidaria din caramida sau din BCA.

Secretul consta in faptul ca o cladire modulara nu are structura construita ci fabricata. Procesul are loc in interiorul unei fabrici de productie. Sunt folosite materiale de calitate superioara, iar intreg procesul este atent monitorizat de catre cei mai renumiti specialisti.

Astfel, si timpul de constructie al acestor sheltere modulare este mai mic decat al cladirilor traditionale. Nu este nevoie nici de multa forta de munca pentru a finaliza constructia, la fel ca in cazul lucrarilor de pe santier. Deci, se fac economii semnificative de bani si se construiesc astfel cladiri cu materiale de calitate.

Cat despre durata de viata a acestor cladiri, aceasta poate trece lejer de o suta de ani. Totul depinde la fel ca in cazul cladirilor traditionale si de felul in care este intretinuta fiecare cladire.

Dar, una peste alta aceste cladiri sunt rezistente, durabile si de cea mai buna calitate. Deci, cei care doresc sa construiasca un shelter sau o casa modulara pot face acest lucru. Se vor bucura doar de foarte multe avantaje. Unele dintre acestea v-au fost pe scurt prezentate in randurile de mai sus.

Verifica si

Dezinfectant Rapid

Dezinfectant Rapid

Cele mai importante curatare, dezinfectare si folosirea unui dezinfectant rapid Igiena personala si curatarea frecventa …

Close