miercuri , noiembrie 29 2023
Breaking News

Montaj Parchet Brasov

De ce sunt rentabile serviciile de montaj parchet Brasov?

Pentru multi proprietari, serviciile de montaj parchet Brasov reprezinta o necesitate. Acestia isi doresc sa aiba acest tip de pardoseala acasa dar nu sunt priceputi sau nu au suficient timp liber pentru montajul parchetului.

Parchetul laminat a crescut foarte mult in popularitate in ultimii ani, iar acest lucru se datoreaza in mod evident avantajelor pe care le ofera. Cititi pana la final pentru a afla de ce acest tip de pardoseala vi se potriveste de minune.

Avantajele serviciilor de montaj parchet Brasov

Daca alegeti sa beneficiati de servicii de montaj parchet Brasov, alegeti calitatea. Aceste servicii profesionale sunt prestate de catre cei mai renumiti specialisti de pe piata, si se remarca printr-o manopera la cele mai inalte standarde.

De asemenea, parchetul laminat vine cu foarte multe avantaje la pachet. Iata despre ce avantaje importante este vorba:

1. Nu se distinge de lemnul real dar este mai ieftin

Majoritatea oamenilor adora designul podelelor din lemn adevarat. Acestea ofera o ambianta calda si sunt potrivite in aproape toate stilurile de interior. Pe de alta parte, podelele din lemn adevarat sunt costisitoare si necesita putin mai multa ingrijire.

Montaj Parchet BrasovCand luam in considerare diferenta de pret, podelele laminate sunt o a doua optiune excelenta. A devenit din ce in ce mai dificil sa facem distinctia intre o podea laminata de inalta calitate si o podea din lemn adevarat.

Pardoselile laminate sunt realizate din mai multe straturi de placi de fibre comprimate. Deasupra o imprimare foto este presata impreuna cu un strat superior de protectie transparent. Imprimarea foto este de obicei copiata de pe podele din lemn adevarat, astfel incat aspectul initial este foarte asemanator.

Asadar, daca doriti o pardoseala care are aspectul de lemn natural dar aveti bugetul limitat, parchetul laminat reprezinta solutia cea mai buna.

2. Intretinere usoara

O pardoseala laminata, spre deosebire de o podea din lemn real, necesita putina intretinere. Este nevoie de aspirare si stergere regulata, dar este suficient pentru a mentine podeaua sa arate bine.

In plus, podeaua absoarbe putin praf, ceea ce o face potrivita pentru persoanele cu alergii la praf. Utilizati solutie de curatare laminata atunci cand curatati podeaua, deoarece cele mai multe produse de curatare universale tind sa lase dungi pe podea.

Parchetul laminat este in general rezistent la uzura si zgarieturi, acest lucru se datoreaza stratului superior foarte puternic. Prin urmare, este rezistent la caini, pisici, copii si chiar la tocuri inalte.

3. Versatilitate

In ceea ce priveste versatilitatea, acesta este fara doar si poate un mare avantaj al acestui tip de pardoseala. Din fericire, pe piata se gaseste parchet laminat pentru fiecare buzunar. Puteti gasi parchet laminat pentru buget low cost. Puteti sa gasiti si sa optiuni mai scumpe, care fac parte din gama de lux.

Exista diverse modele de parchet laminat, in diverse culori. Acesta nu poate fi decat un mare avantaj in conditiile in care acest tip de parchet este potrivit pentru absolut orice incapere.

Concluzie

Cand vine vorba despre pardoseala, multe persoane se orienteaza spre montaj parchet Brasov laminat. Parchetul laminat are multe avantaje semnificative, dupa cum s-a putut vedea si in randurile de mai sus. Deci, este firesc sa fie una dintre optiunile cele mai atractive in ceea ce priveste pardoseala. Puteti avea chiar mai multe optiuni cand alegeti acest tip de parchet.

Verifica si

Dezinfectant Rapid

Dezinfectant Rapid

Cele mai importante curatare, dezinfectare si folosirea unui dezinfectant rapid Igiena personala si curatarea frecventa …

Close