miercuri , noiembrie 29 2023
Breaking News

Service GSM Brasov

Este posibil sa ajunga telefoanele Samsung Galaxy S22 intr-un service gsm Brasov?

In fiecare zi, expertii care lucreaza intr-un service gsm Brasov repara diverse telefoane. Printre acestea se numara si dispozitivele Samsung Galaxy S22, care sunt de ultima generatie, cu specificatii tehnice cu adevarat uimitoare.

In ciuda faptului ca au un pret de achizitie piperat si specificatii grozave, si aceste telefoane pot intampina anumite probleme. Aflati despre ce este vorba citind acest articol pana la final.

De ce ajunge Samsung Galaxy S22 intr-un service gsm Brasov?

Seria Samsung Galaxy S22 include unele dintre cele mai bune telefoane Android pe care le puteti obtine chiar acum. Dar, la fel ca in cazul oricarui smartphone, utilizatorii au destul de multe erori si probleme Galaxy S22 de rezolvat. Iata despre ce este vorba:

1. Probleme cu Android Auto

Utilizatorii se confrunta cu multe probleme pentru ca Android Auto sa ruleze cu Samsung Galaxy S22. Utilizatorii vad uneori doar un ecran gol in masina, iar Android Auto are nevoie de cateva minute sa apara. Problema este mai frecventa pentru cei care incearca sa foloseasca Android Auto Wireless pe Galaxy S22.

Problemele de conectare Android Auto sunt frecvente daca ati folosit Smart Switch pentru a configura noul Galaxy S22. Cea mai buna optiune este sa gasiti aplicatia in Magazinul Google Play si sa o dezinstalati si sa o reinstalati.

De asemenea, puteti accesa Setari > Aplicatii > Android Auto si apasati pe Oprire fortata. Atingeti Stocare si selectati Stergeti memoria cache, cat si Stergeti datele.

Service GSM BrasovAcesta este singurul lucru pe care il puteti face personal. In cazul in care problema inca persista, expertii in reparatii software de la service va pot fi de ajutor. Acestia vor remedia problema, iar dispozitivul poate fi conectat din nou la masina.

2. Galaxy S22 Incarcarea rapida sau incarcarea rapida fara fir nu functioneaza

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta utilizatorii Samsung Galaxy S22 este ca incarcarea rapida sau wireless a telefonului nu functioneaza asa cum se astepta. Telefoanele Samsung Galaxy S22 nu vin cu incarcator in cutie.

Utilizarea unui incarcator Samsung mai vechi sau a unui incarcator terta parte gresit cu fir sau fara fir pare sa cauzeze problema.

Chiar daca ar putea avea viteza de incarcare corecta, aveti nevoie de un adaptor USB PD PPS pentru a obtine rata completa de incarcare rapida pe seria Galaxy S22. Un astfel de incarcator il puteti achizitiona chiar si de la un service gsm Brasov.

In plus, este recomandat sa treceti pe la service, astfel incat specialistii sa vada daca problema este de la incarcator. Poate exista o alta defectiune datorita careia nu se incarca telefonul, si atunci o vor remedia.

3. Senzorul de amprente nu functioneaza

Unii utilizatori au raportat ca au probleme cu utilizarea senzorului de amprenta pe dispozitivele Galaxy S22. Senzorul nu recunoaste adesea o amprenta si necesita mai multe incercari.
Protectorul de ecran instalat pe Galaxy S22 probabil cauzeaza problema. Cea mai buna optiune este sa eliminati complet protectorul de ecran, iar senzorul de amprenta ar trebui sa functioneze conform asteptarilor.

Puteti sa incercati si sa inlocuiti folia de protectie pentru ecran cu o alta folie. Exista acum atat de multe astfel de accesorii incat aveti de unde alege.

Este posibil sa functioneze senzorul cu o alta folie. Daca insa, dupa indepartarea sau schimbarea protectiei ecranului sau daca aveti probleme cu scanerul de amprente in general, stergeti toate amprentele existente si parcurgeti din nou configurarea. Puteti incerca sa adaugati acelasi deget si de cateva ori.

Cresteti sensibilitatea la atingere a telefonului. Accesati Setari > Afisare si derulati in jos la setarea Sensibilitate la atingere si activati-o. Daca faceti acest lucru, este posibil sa doriti sa activati si setarea Protectie la atingere accidentala. Retineti ca acest lucru poate creste consumul bateriei.

In cazul in care incercati toti acesti pasi dar senzorul de amprente tot nu functioneaza, este nevoie sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm. Cel mai probabil expertii de la service vor efectua o reparatie hardware care consta in inlocuirea senzorului de amprenta. Inainte de toate insa se vor asigura ca senzorul este defect.

Asadar, chiar si cele mai scumpe si mai performante smartphone-uri de la Samsung pot intampina unele probleme. Din fericire insa, daca nu pot fi remediate acasa, expertii de la service gasesc mereu cele mai bune solutii.

Verifica si

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Procedura de epilare definitiva Brasov elimina parul pentru totdeauna? Stiati ca multe persoane se intreaba …

Close