miercuri , noiembrie 29 2023
Breaking News

Pergola Brasov Lamella

Tot ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara o pergola Brasov Lamella

Pentru multi proprietari de case sau terase, o pergola Brasov Lamella reprezinta primul lucru de pe lista de achizitii. Ei bine, exista persoane care inainte de a face o astfel de achizitie doresc sa se informeze, pentru a cumpara pergola potrivita.

Tinand cont de faptul ca pretul unei astfel de pergole este mai mare decat al unei pergole standard, dar si ca are multe avantaje in plus fata de aceasta, trebuie sa cunoasteti unele informatii.

Acestea sunt enumerate in randurile care urmeaza, asadar daca doriti sa faceti o astfel de achizitie, cititi cu atentie pana la final.

Ce este o pergola Brasov Lamella?

Pergola Lamella este un element de decor pentru exterior, la fel ca o pergola standard. Aceasta insa iese in evidenta dat fiind faptul ca este mai eleganta si mai versatila in comparatie cu versiunea standard.

Pergola Brasov LamellaEste special construita pentru ca sa ofere o zona de umbrire placuta in gradina, pe terasa sau in curte. Cea mai importanta caracteristica a unei pergole din aceasta categorie este reprezentata de sistemul de lamele reglabile cu care este prevazuta.

Aceste lamele sunt de fapt niste panouri orizontale fabricate din materiale rezistente la intemperii. Ele sunt construite din otel inoxidabil, lemn tratat sau aluminiu, si sunt montate pe partea superioara a pergolei.

Dintre cele trei tipuri de materiale enumerate anterior, cel mai adesea este utilizat aluminiul, dupa care otelul inoxidabil iar lemnul ramane ultima optiune.

Acesta insa este cel mai des utilzat cand se construiesc pergole standard (traditionale). Lamelele unei astfel de pergole pot fi ajustate pentru a controla fluxul de lumina si umbra din interiorul structurii.

Cum functioneaza o pergola Lamella?

In ceea ce priveste modul de functionare cand vine vorba despre o pergola Brasov Lamella, lucrurile sunt simple. Acest element de decor este echipat cu un sistem de actionare motorizat sau manual. Acest sistem de actionare al lamelelor permite reglarea acestora.

Cel mai adesea insa, se cumpara pergole lamella actionate de la telecomanda sau cu o aplicatie instalata pe telefon. Prin actionarea telecomandei sau utilizarea aplicatiei, se pot roti lamellele pentru a le inchide complet sau pentru a deschide la diferite unghiuri.

Ce avantaje ofera o astfel de pergola?

Cand vine vorba de a achizitiona o pergola Brasov Lamella, oamenii isi doresc sa afle cat mai multe informatii. Unele dintre acestea se refera la avantaje, pe care le vom enumera in continuare (cateva dintre ele doar).

1. Controlul umbrei si al luminii

Dat fiind faptul ca sunt echipate cu lamele reglabile, aceste pergole va permit sa ajustati usor cantitatea de lumina si umbra dorita.

In acest fel, puteti obtine in permanenta un mediu placut pentru relaxare, socializare, pentru a lua masa sau pentru alte activitati.

2. Protectie impotriva intemperiilor

O astfel de pergola oate oferi protectie impotriva ploii usoare si a soarelui puternic. Ba chiar mai mult, cand este frig afara, aveti posibilitatea de a inchide complet lamelele pergolei, astfel incat sa obtineti un spatiu protejat impotriva vantului si a frigului. Acest avantaj cu siguranta nu este valabil in cazul unei pergole standard.

3. Design elegant

In ceea ce priveste designul, o astfel de pergola este mult mai eleganta in comparatie cu o pergola standard. Din acest motiv are si pretul mai mare, insa sa nu uitam de functionalitatea pergolei cu lamele reglabile, care este net superioara.

4. Cresterea valorii proprietatii

Totodata, cand achizitionati o astfel de pergola, cresteti automat valoarea de piata a proprietatii pe care o detineti. Indiferent de momentul in care veti vinde sau veti inchiria proprietatea (daca o veti face), veti obtine mai multi bani.

Pergola Brasov Lamella este un element de decor de lux, deci este de la sine inteles de ce valoarea de piata a proprietatii creste cu un asemenea element de decor.

Verifica si

Dezinfectant Rapid

Dezinfectant Rapid

Cele mai importante curatare, dezinfectare si folosirea unui dezinfectant rapid Igiena personala si curatarea frecventa …

Close